Ev> Haberler
August 26, 2022

Bir yazıcı kartuşunun değiştirilmesi ne kadar sürer?

Toner kartuşu baskı hacmine bir bakış, iki kullanım sıklığına bakar, olağan durum bir haftadan kısa bir değişiklik, bir değişikliğe kadar olan bir değişiklik vardır. Tonerin neredeyse dışında olduğunu gösteren çok basit, renk ışığı veya düzensiz baskı yazdırın! Bazı kişi paradan tasarruf etmek için, kendilerini eklemek için toneri satın alırlar. Toner kartuşu, davul çekirdeğini doğrudan değiştirme yeteneği varsa, tembel atış toner kartuşunu doğrudan değiştirebilirse, davul çekirdeği içerir. OPC davul kartuşunu izinsiz elle çevirmeyin, O

August 19, 2022

Yeni toner kartuşunu ne zaman değiştirmeli?

Normal koşullar altında, sadece toner kartuşunu değiştirin genellikle yaklaşık 2000 sayfa yazdırabilirken, fotoğraf iletkeni davulunun tasarım ömrü genellikle yaklaşık 20.000 yaprak ulaşabilir, değiştirdikleri tonerin alternatif bir marka olduğu düşünülürse, atık tozu oranının nispeten olacağını Daha yüksek, bu nedenle normal koşullar altında, toner tozu yaklaşık 5 kez eklendiğinde tüm kartuşun değiştirilmesi gerekir. Toner kartuşları genellikle ayrı bir toz doldurma portu ile tasarlanmıştır, bu nedenle toner tozunu kolayca eklemek için toz tapayı

İlgili kişi

• böyle: +86-0750-6108992
  • Hareket eden telefon: +8613822438293
  • E-posta: jmjunfeng@163.com
  • Adres: 125,no.13 Guiyangzhong Road, Xinhui,, Jiangmen, Guangdong China

Talep Gönder

İlgili ürünler listesi

Bizi takip et

Copyright © Tüm hakları saklıdır 2024 jiangmen jinheng office equipment Co. Ltd..
We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

Gönder